Sztuka Degustacji Marek Gogola Chabrowa 2, 5 63-004 Tulce 48696013007

logo

Bony

2d06a7d263869ae7d6bed35c26e665e5a4abe549d2464da73adc06a51fe79c5a.jpg

Kurs Kiperski I stopnia Różne Lokalizacje

Podstawowy kurs wiedzy o piwie obejmujący zasady produkcji, historię i pochodzenie surowców oraz zasady sztuki degustacji przygotowujące uczestników do profesjonalnej oceny piwa. Miasta (Poznań, Warszawa, Gdańsk, Wrocław, Kraków, Katowice, Łódź, Szczecin)

0bef689f0b4c2eff2c14d8d8195798552bf94c91fdebbdd1f471a549e007bd21.jpg

Kurs warzenia piwa: „Zostań Piwowarem”

Jesteś miłośnikiem chmielowego piwa? Przed Tobą stoi niepowtarzalna okazja zdobycia wiedzy oraz umiejętności samodzielnego przygotowania tego trunku pod okiem fachowców! Miasta (Poznań, Łódź, Warszawa, Katowice, Kraków)

7f5db2e03212bc3df7e9bd8915d8df15c6ea6842eac879bf776ea344b38be029.jpg

Dookoła Globu z Whisky

Warsztaty obejmują wiedzę z zakresu historii, różnych metod produkcji, pochodzenia surowców oraz leżakowania jak i ciekawostek. Najwięcej czasu poświęcimy na sztukę prawidłowej degustacji oraz rozpoznawaniu różnic wynikających z pochodzenia, użytych surowców.

138e6127f7f2ee0e71e3b7b81efdc9d759858051cb807722d365d44b3820a539.jpg

WYCIECZKA DO GORZELNI TUREW POŁĄCZONA Z DEGUSTACJĄ

Zapraszamy do zwiedzania 100 – letniej gorzelni w miejscowości Turew woj. wielkopolskie. Program to zwiedzanie z przewodnikiem oraz degustacja wybranych produktów takich jak destylaty i nalewki.

2196c326d9ec6f694112c79aba1c93dfcd6df8846a3a7fb420199f666c156f02.jpg

Zarządzanie jakością sensoryczną Piwa

Szkolenie skierowane jest do pracowników działu produkcji, laboratoriów produkcyjnych, paneli sensorycznych, pracowników PR, marketingu i sprzedaży oraz liderów panelu degustacyjnego, działów jakości oraz handlowców. Cena/os. przy zebraniu minimum 6 osób

a2b74877ac53c589338b4d7017996223e0ddaa6e646c47a80def4e170975180e.jpg

Zarządzanie jakością sensoryczną Alkoholi Mocnych

Szkolenie skierowane jest do pracowników działu produkcji, laboratoriów produkcyjnych, paneli sensorycznych, pracowników PR, marketingu i sprzedaży oraz liderów panelu degustacyjnego, działów jakości oraz handlowców. Cena/os. przy zebraniu minimum 6 osób

© Copyright 2020 MamBon.pl - All Rights Reserved  - Polityka Prywatności - Regulamin korzystania z serwisu